BLOG

Izdelava logotipa in spletne strani za vilo ob morju

Ustvarili smo spletno stran in logotip za luksuzno vilo ob morju. Design spletne strani je preprost, a obenem daje občutek prestiža.

Informacije o stranki

  • Ime podjetja: Villa9Eleven
  • Lokacija podjetja: Novigrad, Hrvaška 
  • Industrija: oddaja nastanitev

Cilji in želje glede projekta

Lastnika vile sta kontaktirala našo marketinško agencijo, saj sta želela povečati vidljivost svoje vile na spletu. Pred našim sodelovanjem je njuna vila namreč bila prisotna le na platformi Airbnb, kar pa ni bilo dovolj, da bi vila dosegala želeno število rezervacij.

Lastnika vile sta želela, da povečamo prepoznavnost njune vile na spletu in posledično pridobimo več povpraševanj za rezervacijo nastanitve.

Strategija in izvedba projekta

Ker podjetje ni imelo še nikakršne prisotnosti na spletu, smo sprva mogli ustvariti CGP – celostno grafično podobno podjetja.
Izbrali smo barve, pisave in grafične elemente, kateri bodo predstavljali samo podjetje. Prav tako smo ustvarili nov logotip podjetja.

Logotip vile Villa9Eleven

Sledila je izdelava Google My Business profila. S tem smo dosegli, da samo nastanitev na spletu odkrije večje število ljudi.
Na koncu je sledila še izdelava spletne strani. Lastnika sta želela preprosto spletno stran z minimalnim designom. Spletna stran vsebuje vse ključne podatke o nastanitvi, prav tako pa je na voljo v treh jezikih.

Slika referenca Villa9Eleven

Rezultati projekta

Že po prvih treh mesecih od dokončanja projekta, smo opazili rast povpraševanj direktno preko spletne strani. Spletno stran je namreč s pomočjo Google My Business računa odkrilo veliko število novih potencialnih strank.

Laura in Aljaž
Laura in AljažVilla9Eleven
Read More
Sodelovanje z agencijo UGIMEDIA je bilo na visokem nivoju. Poskrbeli so za celotno spletno podobo ki sva jo potrebovala, vse od logotipa pa do spletne strani. Prav tako smo že v prvih mesecih dosegli vidne rezultate. Definitivno priporočava njihove storitve.

Naši najbolj brani članki

Delite blog

Prijavite se na E-novice

Tedensko pošiljamo zanimive novice in nasvete glede digitalnega marketinga.

Prijava na E-novice