Z NAŠO POMOČJO

DVIGNITE VAŠ MARKETING NA VIŠJI NIVO

V sodelovanju z majhnimi in velikimi podjetji razvijamo celostne marketinške strategije, katere pomagajo pridobiti nove stranke in okrepiti prepoznavnost podjetja na spletu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec itenre ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pomembnost logotipa

Logotip bolj kot karkoli drugega simbolizira vaše podjetje. Premišljeno oblikovan logotip izraža profesionalnost in potencialnim strankam pove kdo ste in kaj počnete. Vaš logotip je v veliko primerih prva interakcija ljudi z vašim podjetjem in prav logotip je priložnost, da naredite dober prvi vtis.

Ker je logotip natisnjen na vaših produktih, poslovnih vizitkah, uporabljen na spletni strani in socialnih omrežjih mora biti izdelava logotipa dobro premišljena, saj le tako lahko predstavite svoje podjetje v najboljši možni luči.

Razložimo optimizacijo spletne strani še na realnem primeru

Recimo, da se vaše podjetje ukvarja z izdelavo in montažo ograj. Izraz “panelne ograje” v Sloveniji mesečno na spletu išče okoli 2400 ljudi. Izraz “balkonske ograje” išče okoli 1600 ljudi, izraz “vrtne ograje” pa mesečno dobijo okoli 1300 iskanj na spletu. Predstavljajte si, da bi se vaše podjetje na spletu uvrščalo na prva mesta za vse te tri izraze.
To bi pomenilo, da bi vašo spletno stran mesečno obiskalo okoli 5300 ljudi, med katerimi je velik procent zainteresiranih kupcev saj drugače teh izrazov sploh nebi iskali na spletu.

Sedaj lahko vidite, zakaj je optimizacija spletnih strani tako pomemben element pri uspešnih spletnih straneh.

IZDELAVA LOGOTIPA

Kako poteka izdelava logotipa pri našem podjetju?

Analiza spletne strani

Da lahko pripravimo odlično strategijo za vašo spletno stran, katera bo dosegla vaše cilje na spletu moramo sprva dobro spoznati vaš posel. Preko telefonskega klica ali pa na osebnem sestanku se podrobneje pogovorimo o vaših ciljih in vašem podjetju ter vas tako bolje spoznamo.
Na podlagi zbranih informacij vam nato svetujemo o konkretnih rešitvah za doseganje vaših ciljev. Ob enem prav tako naredimo analizo vaše konkurence na spletu.

Izdelava dizajna spletne strani

Na podlagi zbranih informacij o vašem podjetju in pregledu industrije tako na domačem, kot tudi tujem trgu začnemo ustvarjati dizajn vaše nove spletne strani. Vsak element spletne strani je skrbno izbran vse od velikosti in tipa pisave, barvne palete, postavitve elementov in tako naprej. S tem zagotovimo odlično uporabniško izkušnjo na vaši spletni strani, katera bo privabila nove potencialne stranke. Dizajn spletne strani delimo z vami že od samega začetka izdelave.
Uskladimo, da vam je dizajn spletne strani všeč in da hkrati sam dizajn vsebuje vse potrebne elemente za uspešen digitalni nastop vašega podjetja.

Izdelava spletne strani

Ko imamo izdelan dizajn se lahko izdelava spletne strani prične. Vašo spleteno stran bomo razvijali s pomočjo najbolj priljubljenega sistema za izdelavo spletnih strani WordPress.

Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna stran varna in brez tehničnih težav. Prav tako bomo poskrbeli, da se bodo vaše strani odpirale hitro in tako zagotovili dobre pogoje za spletno optimizacijo in visoko uvrstitev v spletnih iskalnikih. V spletno stran vključimo vsebino (besedilo, fotografije, video), ki ste nam jo posredovali, ali pa smo jo za vas priskrbeli mi. Proces izdelave spletne strani zaključimo s testiranjem in pregledom celotne spletne strani in se tako prepričamo, da vse deluje brezhibno.

Urejanje in vzdrževanje

Spletno stran si lahko predstavljajte kot avtomobil. Vsak jekleni konjiček potrebuje nego in servis. Nič drugače ni s spletnimi stranmi. Pokažemo vam kako z enostavnim CMS urejevalnikom vsebine urejate svojo spletno stran. Naučimo vas dodati novo stran, dodati slikovni material, objaviti besedilo in tako dalje.
Vse to lahko namesto vas naredimo tudi mi, ob zakupu paketa za vzdrževanje spletne strani.

IZDELAVA LOGOTIPA

Napotki za izdelavo uspešnega logotipa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Relavantnost

Izdelava logotipa mora temeljiti na relevantnosti. Z logotipom hočemo pokazati identiteto podjetja - s čem se podjetje ukvarja, kaj jih dela edinstvene in tako naprej.

Močan vtis

Logotip je velikokrat prvi stik, ki ga imajo ljudje z vašim podjetjem zato poskrbite, da si bodo vaš logotip tudi zapomnili. To lahko dosežete s pravo vrsto logotipa, pravo izbiro barv in dobrim dizajnom.

Konkurenca

Zelo dobro je, da preverite logotipe vaše konkurence in kaj se na splošno dogaja v vaši industriji. Poglejte kakšne dizajne logotipov so izbrala ostala podjetja, vendar se izogibajte trendom.

Preprost dizajn

Pregovor "manj je več" še kako velja glede izdelave logotipa. Če pogledamo logotipe svetovno znanih podjetij, kot so Apple, Nike, Facebook in tako naprej lahko vidimo, da so njihovi logotipi sila preprosti.

Vsestranskost

Dober logotip mora biti vsestranski in prepričljiv. Izgledati mora enako učinkovito, ne glede na to ali je uporabljen na spletni strani, natisnjen na vizitki ali pa uporabljen na družbenih omrežjih.

Brezčasnost

Čeprav je za logotip dobro, da ta izgleda moderen in "svež" je obenem dobro tudi to, da ima ta tako imenovano "brezčasno kakovost". To bo logotipu omogočilo, da ta ne postane zastarel.

REFERENCE

Logotipi izpod naših rok

IZDELAVA LOGOTIPA

Za kakšno vrsto logotipa se boste odločili?

Čeprav so po večini vsi logotipi sestavljeni iz slike/ilustracije in besedila, pa lahko vsaka takšna vrsta logotipa izraža drugačno sporočilo. Ker je vaš logotip večinoma prvi stik novih kupcev z vašim podjetjem je pomembno, da izberemo pravo vrsto logotipa že na začetku.

Monogramski logotip

Gre za vrsto logotipa, ki je sestavljen iz črk, običajno začetnice blagovnih znamk kot na primer IMB, ki je kratica za "International Business Machinee", ali pa NASA - "National Aeronautics and Space Administration". Izdelava logotipa takšne vrste je primerna predvsem za podjetja z dolgimi imeni.

Wordmark logotip

Je podoben monogramski vrsti logotipov vendar tukaj logotip zajema celotno ime podjetja, kot na primer Coca Cola ali pa Google . Izdelava logotipa takšne vrste je primerna, če ima vaše podjetje kratko in lahko zapomnljivo ime. Primeren je tudi za novo nastala podjetja.

Simbolni logotip

V angleščini bolje poznan kot "pictorial mark" je logotip, ki ga sestavlja simbol. Takšen logotip je primeren za uporabo bolj ustaljenih znamk kot na primer Apple ali pa Adidas. Če se odločite za takšen logotip je zelo pomembno, da izberete pravi simbol, ki bo predstavlja vašo podjetje.

CENIK

Cenik izdelave logotipa

Izdelava logotipa se pri našem podjetju deli po paketih. Ogledate si lahko ceno posameznega paketa, prav tako pa so poleg cen paketov navedene tudi storitve, katere so vključene v posameznem paketu.

PAKET S

Logotip z možnostjo dveh revizij.

od 300€
Posvet
Svetovanje
Priprava treh designov
Izbira barv in teksta
Možnost dveh revizij
Logotip v JPEG, PNG in VECTOR obliki

PAKET M

Logotip z možnostjo treh revizij.

od 400€
Posvet
Svetovanje
Priprava treh designov
Izbira barv in teksta
Možnost treh revizij
Logotip v JPEG, PNG in VECTOR obliki
Pregled konkurence

PAKET L

Logotip in izdelava vizitk.

od 600€
Posvet
Svetovanje
Priprava treh designov
Izbira barv in teksta
Možnost štirih revizij
Logotip v JPEG, PNG in VECTOR obliki
Pregled konkurence
Obilikovanje poslovne vizitke
300 vizitk po meri

Pogosta vprašanja

Poglejmo si pogosta vprašanja, ki jih dobimo na temo izdelava logotipa in odgovore na njih.

Vaš logotip izdelamo najkasneje v roku dveh tednov. Vse pa je odvisno od vaše komunikacije z nami in koliko revizij oziroma popravkov je potrebnih za končanje logotipa.

Sprva moramo vaše podjetje bolje spoznati, kot tudi industrijo v kateri ste. Nato pripravimo vzorčne dizajne logotipov in skupaj z vami izberemo pravi dizajn. Prav tako imate med procesom možnost popravkov. To pomeni, da vaš logotip med izdelavo še vedno lahko popravimo/spremenimo. Ko je izdelava logotipa končana vam ga predamo v vašo last.

Seveda. Ko je logotip dokončan pripada vam vendar je potrebno vedeti, da pri našem podjetju ne ponujamo registracije oziroma patenta za “zavarovanje” vašega logotipa pred krajo oziroma uporabo tretjih oseb.

Poleg izdelave logotipa vam lahko ponudimo storitve izdelave spletne strani in trgovin, SEO spletno optimizacijo in foto storitve.

Da. V preteklosti smo že uspešno sodelovali s podjetji izven Slovenije, vse od izdelave spletne strani pa tudi do izdelave logotipa.

Prijavite se na E-novice

Tedensko pošiljamo zanimive novice in nasvete glede digitalnega marketinga.

Prijava na E-novice