BLOG

Nova spletna stran za luksuzni nastanitvi

Za dve čudoviti luksuzni hiši na idilični lokaciji smo ustvarili spletno stran, preko katere lahko njeni obiskovalci izvedo več o teh dveh nastanitvah, prav tako pa pošljejo povpraševanje za rezervacijo.

Informacije o stranki

  • Ime podjetja: Rok Kovačič, intelektualne storitve s.p.
  • Lokacija podjetja: Javorje, Gorica pri Slivnici
  • Industrija: oddaja nastanitev

Cilji in želje glede projekta

Tanja in Rok (lastnika nastanitev) sta želela, da sta njuni hiši za najem prisotni na spletu in ne le na platformi Booking.com.
Želela sta si spletno stran, katera bo pripomogla k temu, da bosta obe nastanitvi zasedeni skozi celotno leto, saj je v njuni bližini ogromno zanimivih atrakcij, katere privabijo ljudi skozi celotno leto.

Strategija in izvedba projekta

Glavni cilj je bil postaviti spletno stran, katera bo pripomogla pri marketingu nastanitev.
Ključnega pomena je bilo, da potencialna stranka na enem mestu dobi vse informacije glede posamezne nastanitve, zato smo za vsako hišo ustvarili ločeno stran, na kateri smo nato dodali vse pomembne podatke, prav tako pa tudi visoko kvalitetne fotografije.

Sama lokacija obeh hiš je izjemna, saj ponuja čudovite razglede v vse smeri, obenem pa je v bližini ogromno čudovitih atrakcij.
Zaradi tega smo ustavili ločeno stran, na katero smo dodali vse glavne atrakcije v bližini in tako predstavili kaj vse je na dosegu roke ob rezervaciji ene od nastanitev.

Obenem smo na spletni strani uredili osnovno tehnično SEO optimizacijo, prav tako pa smo spletni strani dodali angleški prevod.

Slika referenca Tanjas Holiday Home

Rezultati projekta

Več kot dve leti po izdelavi spletne strani smo opazili za 25% rast rezervacij skozi celotno leto za obe nastanitvi.  

Spletna stran je močno pripomogla pri dotoku novih gostov skozi celotno leto.

Rok in Tanja
Rok in TanjaTanjas Holiday Home
Read More
Odnos in sama storitev je na visokem profesionalnem nivoju, odzivni čas je zelo kratek in komunikacija je enostavna. Imaš občutek da nekdo ves čas "bedi" nad spletno stranjo, medtem ko lastniki nanjo večkrat pozabimo. Če potrebujete celostno storitev na dolgi rok, vam toplo priporočamo sodelovanje z UGIMEDIA.

Naši najbolj brani članki

Delite blog

Prijavite se na E-novice

Tedensko pošiljamo zanimive novice in nasvete glede digitalnega marketinga.

Prijava na E-novice