IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Naj bo profesionalna izdelava spletnih strani korak v pravo smer za doseganje vaših poslovnih ciljev na spletu.

Ali vaše podjetje res potrebuje spletno stran?

Izdelava spletnih strani je dandanes praktično obvezna za vsa podjetja. S pomočjo spletne strani boste lahko predstavili svoje podjetje in svojo zgodbo širši publiki ter s tem dosegli več ljudi, kar lahko privede do novih konverzij in rasti vašega podjetja.

Živimo v digitalni dobi in praktično vse poteka s pomočjo spleta in digitalizacije. Mladi kot tudi starejši vse več nakupov opravimo kar preko spleta.
Prav tako je splet naš glavni vir informacij do katerega dostopamo. Spletna stran je podoba vašega podjetja na spletu in če spletne strani še nimate izgubljate veliko priložnosti, da povečate prepoznavnost na trgu in dosežete nove potencialne stranke.
Vse to in še več so razlogi zakaj je izdelava spletnih strani dandanes tako pomembna.   

Izdelava spletne strani za našega naročnika

Kako poteka izdelava spletnih strani?

Izdelava spletnih strani je kompleksen postopek, ki se deli na več korakov.
Poglejmo si kako poteka izdelava spletnih strani pri našem podjetju.

Analiza spletne strani

Da lahko pripravimo odlično strategijo za vašo spletno stran, katera bo dosegla vaše cilje na spletu moramo sprva dobro spoznati vaš posel. Preko telefonskega klica ali pa na osebnem sestanku se podrobneje pogovorimo o vaših ciljih in vašem podjetju ter vas tako bolje spoznamo.

Na podlagi zbranih informacij vam nato svetujemo o konkretnih rešitvah za doseganje vaših ciljev. Ob enem prav tako naredimo analizo vaše konkurence na spletu.

Izdelava dizajna spletne strani

Na podlagi zbranih informacij o vašem podjetju in pregledu industrije tako na domačem, kot tudi tujem trgu začnemo ustvarjati dizajn vaše nove spletne strani.
Vsak element spletne strani je skrbno izbran vse od velikosti in tipa pisave, barvne palete, postavitve elementov in tako naprej.
S tem zagotovimo odlično uporabniško izkušnjo na vaši spletni strani, katera bo privabila nove potencialne stranke. Dizajn spletne strani delimo z vami že od samega začetka izdelave.

Uskladimo, da vam je dizajn spletne strani všeč in da hkrati sam dizajn vsebuje vse potrebne elemente za uspešen digitalni nastop vašega podjetja.

Izdelava spletne strani

Ko imamo izdelan dizajn se lahko izdelava spletne strani prične. Vašo spleteno stran bomo razvijali s pomočjo najbolj priljubljenega sistema za izdelavo spletnih strani WordPress.

Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna stran varna in brez tehničnih težav. Prav tako bomo poskrbeli, da se bodo vaše strani odpirale hitro in tako zagotovili dobre pogoje za spletno optimizacijo in visoko uvrstitev v spletnih iskalnikih.
V spletno stran vključimo vsebino (besedilo, fotografije, video), ki ste nam jo posredovali, ali pa smo jo za vas priskrbeli mi.
Proces izdelave spletne strani zaključimo s testiranjem in pregledom celotne spletne strani in se tako prepričamo, da vse deluje brezhibno.

Urejanje in vzdrževanje

Spletno stran si lahko predstavljajte kot avtomobil. Vsak jekleni konjiček potrebuje nego in servis.
Nič drugače ni s spletnimi stranmi. Pokažemo vam kako z enostavnim CMS urejevalnikom vsebine urejate svojo spletno stran.
Naučimo vas dodati novo stran, dodati slikovni material, objaviti besedilo in tako dalje.

Vse to lahko namesto vas naredimo tudi mi, ob zakupu paketa za vzdrževanje spletne strani.

Zakaj izdelava spletnih strani s sistemom WordPress?

Vašo spletno stran bomo izdelali s pomočjo najbolj priljubljenega CMS urejevalnika WordPress. Na svetu je več kot 450 milijonov spletnih strani izdelanih s pomočjo tega urejevalnika, kar ga uvršča v sam vrh brez konkurence.

Najbolj priljubljen CMS sistem

Kot že omenjeno je s pomočjo sistema WordPress na spletu že več kot 450 milijonov izdelanih spletnih strani, kar ga uvršča med najbolj priljubljen sistem za izdelavo spletnih strani.

Odlična spletna optimizacija strani

Sistem WordPress je že v osnovi zasnovan za odlično spletno optimizacijo, tako da bo izdelava spletnih strani s tem sistemom planirana za uspeh na spletu, saj spletna optimizacija pri tem igra ključno vlogo.

Varnost na spletu je prioriteta

Razvijalci sistema WordPress jemljejo varnost zelo resno in zagotavljajo nenehne izboljšave in redne posodobitve sistema. Prav tako so zagotovljene redne posodobitve vseh bolj priljubljenih vtičnikov.

Izjemno prilagodljiv sistem

Izdelava spletnih strani s pomočjo sistema WordPress je izbira mnogih spletnih razvijalcev, saj omogoča visoko prilagodljivost in je s pomočjo tega sistema možno narediti raznorazna spletna mesta.

Kaj ljudje pravijo o nas?

Cenik izdelave spletne strani

Izdelava spletnih strani je obsežen postopek. Vsaka spletna stran potrebuje različne elemente, prav tako pa vsaka izdelava spletne strani zajema različno število porabljenih ur. Cenik se pri nas deli po paketih od S do L. Na brezplačnem posvetu vam svetujemo kateri paket bi bil primeren za vaše podjetje in doseganje vaših ciljev.

Paket S

Paket primeren za manjša
ali novo nastala podjetja.

od 800€
Svetovanje
Do 10 strani
Prilagojena tema
Kontaktni obrazec
Varnostne kopije
Google zemljevid
Integracija socialnih omrežij
Prilagoditev za vse naprave
Varnostni vtičnik

Paket M

Paket za podjetja, ki potrebujejo
odličen spletni nastop.

od 1200€
Svetovanje
Do 20 strani
Prilagojena tema
Kontaktni obrazec
Varnostne kopije
Google zemljevid
Integracija socialnih omrežij
Prilagoditev za vse naprave
Varnostni vtičnik
GDPR vtičnik
Google analitika
Google My Business
XML zemljevid

Paket L

Paket za podjetja, ki želijo
izstopati iz povprečja.

od 1800€
Svetovanje
Do 25 strani
Prilagojena tema
Kontaktni obrazec
Varnostne kopije
Google zemljevid
Integracija socialnih omrežij
Prilagoditev za vse naprave
Varnostni vtičnik
GDPR vtičnik
Google analitika
Google My Business
XML zemljevid
6 ikon po meri
Analiza konkurence
Poročilo o konkurenci
Svetovanje za doseganje
novih kupcev preko
spleta

Pogosta vprašanja

Ker je izdelava spletnih strani zelo kompleksen proces si poglejmo še nekaj odgovorov na najpogostejša vprašanja, ki se navezujejo na to temo.

Vsaka spletna stran je unikatna in zahteva različne elemente. Izdelamo vam spletno stran posebej za vašo podjetje in doseganje vaših ciljev, zato vam točen znesek izdelave lahko sporočimo po brezplačnem posvetu, ko vam pripravimo ponudbo.

Izdelava spletne strani pri nas traja od 10 do 30 dni. Vse je odvisno od obsežnosti projekta, kako hiter je vaš odziv glede potrditve dizajna, kako hitro nam boste posredovali vsebino (tekst za spletno stran, slikovni material) in tako dalje.

Seveda! S veseljem vam pomagamo vzdrževati vašo spletno stran. Številnim našim strankam nudimo stalno podporo a ta ni obvezna, vam jo pa toplo priporočamo. Več o vzdrževanju spletnih strani si lahko preberete s klikom na vzdrževanje spletnih strani.   

Ta skrb je na vas. Ste strokovnjaki v svoji industriji zato je najbolje, da besedilo priskrbite sami. Brez skrbi, če boste potrebovali pomoč vam bomo pomagali! Prav tako lahko za vas priskrbimo slikovni material.

Seveda! Dandanes uporabljamo naprave različnih velikosti in vaša spletna stran mora biti prilagojena na vse vrste zaslonov. Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna stran odzivna na vseh vrstah naprav in spletnih brskalnikih.

Da. WordPress je zagotovo najboljši CMS sistem za izdelavo spletne strani. Primeren je tako za manjše, kot tudi večje spletne strani. Je zanesljiv in prijazen sistem, kateri poganja več kot 450 milijonov spletnih strani širom sveta, zato je prepričal tudi nas.    

Potrebujete novo spletno stran?

Je vaša spletna stran počasna in ima zastarel dizajn?
Preko spleta ne dosegate novih potencialnih strank?
Vaše podjetje še sploh nima spletne strani?

Če ste na katero od vprašanj odgovorili z “Da” stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca ali pa nas pokličite na telefonsko številko 070 760 338 in z veseljem vam bomo pomagali doseči vaše poslovne cilje na spletu.