O NAS

Če bi se morali opisali s tremi besedami, bi te verjetno bile preprosti, drzni in kreativni.

Digitalni po naravi

Smo ekipa digitalnih strokovnjakov s področja izdelave spletnih strani, spletnih trgovin, spletne optimizacije, izdelave logotipov in fotografije.
Svoje znanje smo izpopolnili z večletnimi izkušnjami s projekti tako na domačem kot tujem trgu in s tem pomagali našim strankam doseči odlične poslovne rezultate na spletu.

Ker se digitalne smernice hitro spreminjajo se nenehno izobražujemo, da lahko tako našim strankam zagotovimo kar se da odlično opravljeno storitev.

Naša filozofija

Filozofija našega podjetja temelji na dolgoročnem in uspešnem sodelovanju z našimi strankami. Pri tem je ključnega pomena zanesljivost, poštenost in profesionalno opravljeno delo, kar nas dela zaupanja vredno podjetje.

Le s temi vrednotami lahko še naprej ohranjamo zaupanje ljudi v nas, česar se dobro zavedamo.

Zakaj sodelovati z nami?

Smo ekipa s katero preprosto želite sodelovati. Mlada ekipa polna energije katera živi in diha za uspešne digitalne projekte.

Zaupanje

Je eno ključnih načel v našem podjetju. Ne glede na storitev ki jo potrebujete, vedno poizkušamo povrniti vaše zaupanje v nas. To dosegamo z realizacijo skupno zastavljenih ciljev.

Rezultati

Boste zaradi nove spletne strani dosegli večje število potencialnih strank? Bo vaša spletna trgovina uspešno prodajala? Vsa ta vprašanja imamo v mislih pred in med izvedbo projekta. Na koncu dneva v poslovnem svetu štejejo rezultati in tega se dobro zavedamo!

Svetovanje

Pred, med in tudi po uspešno zaključenem projektu smo tukaj za vas. Svetujemo in usmerjamo vas, da boste tako z našo pomočjo dosegli zastavljene cilje.

Ugled

Sledimo načelu kar obljubimo to tudi storimo. Verodostojnost je lahko zgrajena le skozi čas in temelji na naših besedah in obljubah. Po večletni prisotnosti na trgu in številnimi uspešnimi projekti lahko rečemo, da smo lahko ponosni na svoj ugled in uspeh.

Galerija

Poglejte v “zakulisje” našega podjetja.

Pogosta vprašanja

Poglejte si odgovore na nekaj najpogostejših vprašanj katera dobimo v zvezi z našim podjetjem.

Naše podjetje Ugimedia je začelo poslovati v letu 2020, a zaposleni v podjetju smo na skupnih projektih moči združevali že vse od leta 2017.

Ne. V preteklosti smo že sodelovali s podjetji širom sveta, prav tako pa tudi naša ekipa v celoti ne prihaja iz Slovenije.

Razumemo poslovni svet in vemo kaj je pomembno za uspešno poslovanje podjetja, ter vam tako pomagamo zgraditi uspešno digitalno podobo vašega podjetja na spletu.

Prvi korak je, da izvemo več o vašem podjetju in ciljih, ki ste si jih zadali. Nato skupaj najdemo primerno in realistično rešitev za vas ter naredimo načrt, kako vaše cilje tudi realizirati. Na koncu še podpišemo pogodbo in projekt se lahko prične.

Spoznajmo se.

Želite izvedeti več o nas in našem delu?
Potrebujete katero izmed naših storitev?

Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca ali pa nas pokličite na telefonsko številko 070 760 338. Veselimo se morebitnega sodelovanja z vami.