IZDELAVA VIZITK

Naredite močan vtis pri svojih strankah in poslovnih partnerjih z odlično oblikovano poslovno vizitko.

Je izdelava vizitk dandanes še sploh pomembna?

Kljub temu, da živimo v digitalni dobi, kjer večino informacij najdemo s pomočjo spleta je izdelava vizitk še vedno pomembna praktično za vsa podjetja. Vizitka je močno in obenem eno izmed najcenejših marketinških orodij, ki se jih lahko poslužujemo.

Vizitka mora ponazarjati vaše podjetje na najboljši možen način. Oseba kateri ste izročili poslovno vizitko mora v trenutku vedeti, s kakšno dejavnostjo se ukvarja vaše podjetje in kako lahko stopi v stik z vami na več različnih načinov, naj bo to preko spletne strani, e-pošte ali pa telefonskega klica. Prav zaradi teh dejavnikov mora biti izdelava vizitke dobro premišljena.

Zaupajte oblikovanje vizitk našemu podjetju
Pri našem podjetju vam nudimo izdelavo dizajna vizitke

Postopek izdelave poslovne vizitke

Izdelava vizitk se deli na dva dela in sicer na oblikovanje dizajna vizitke, ter na samo tiskanje vizitke na izbran material.

Potrebno je vedeti, da vam pri našem podjetju ne nudimo tiskanja vizitk, lahko pa za vas pripravimo dizajn vizitke, katerega nato posredujete želeni tiskarni katera vam poslovne vizitke natisne.

Ključni elementi dobre poslovne vizitke

Poglejmo si kateri so ključni elementi dobro oblikovane poslovne vizitke.

Pregleden dizajn

Pri izdelavi vizitke moramo podatke podjetja pokazati na pregleden način, tako da so podatki lahko berljivi in smiselno razporejeni. Prav tako moramo paziti, da ne vključimo preveč nepotrebnih podatkov, kot na primer večje število različnih telefonskih številk in podobno.

Pomembni podatki

Dobra poslovna vizitka mora vsebovati vse pomembne podatke podjetja, to so - ime podjetja, dejavnost katero podjetje opravlja, naslov kje se podjetje nahaja, telefonska številka, e-poštni naslov in naslov spletne strani. Dodamo lahko tudi matično številko podjetja.

Skladnost s podjetjem

Tukaj mislimo predvsem na to, da naj bo izdelava vizitke prilagojena vašemu podjetju. Vizitka naj vsebuje enake barve in stile pisav kot vaš logotip oziroma vaša znamka.
Tako bodo ljudje vašo vizitko lažje povezali z vašim podjetjem.

Izbira materiala

Svetujemo vam, da naj bo za izdelavo vizitk uporabljen visoko kvaliteten papir in da se vizitke tudi plastificira, saj tako dosežemo dodatno zaščito in trdnost. Najbolje je da se uporabi mat sijaj ali pa soft-touch plastificiranje, vsekakor pa odsvetujemo uporabo sijaj plastifikacije.

Pogosta vprašanja

Poglejmo si nekaj najpogostejših vprašanj, ki jih dobimo na temo izdelava vizitk.

Ne. Naše podjetje se ne ukvarja z izdelavo tiskovin temveč z izdelavo spletnih strani, spletno optimizacijo, izdelavo logotipov in fotografijo. Kljub temu lahko za vas pripravimo dizajn vaše poslovne vizitke, katerega nato posredujete tiskarni po vaši želji.

V povprečju nam oblikovanje vizitke vzame 2 do 3 ure, zato cena oblikovanja vizitke znaša 60€.

Končan dizajn vizitke vam posredujemo v roku dveh dni od vašega naročila.

Potrebujete oblikovanje poslovne vizitke?

Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca ali pa nas pokličite na telefonsko številko 070 760 338  in pripravili bomo odličen dizajn za vašo poslovno vizitko.